DOĞANIN MÜCİZELERİ

Doğanın Mucizeleri, Naturents’in Sağlık Kaynakları: Keratin ve Argan Yağı

Naturents ürünleri, cilt ve saç sağlığınız için geliştirilmiş özel formülleri sayesinde diğer kozmetik ürünlerinden ayrışmaktadır. Paraben, SLES, SLS ve parafin içermeyen bu özel formüllerde doğadan aldığımız ilhamla cilt ve saçlarınızı yine doğal içeriklerle iyileştiriyor, sağlığınızı kalıcı çözümlerle koruyoruz.

Naturents dünyasının kısa vadede saç dökülmesi sorununu ortadan kaldıran ve düzenli kullanımla bu sorunu hayatınızdan çıkaran dökülme karşıtı saç şampuanının özel formülünde keratin ve argan yağı da bulunuyor. Keratin ve argan yağının Naturents Dökülme Karşıtı Saç Şampuanı’nın özel formülüne katkılarını sizin için derledik.

Güçlü Yapı Taşı Keratin

Keratin; saç, tırnak, cilt ve hatta bazı organ ve bezlerimizde bulunan, güçlü bir proteindir. Kopma, yırtılma, çatlama riskini ortadan kaldırmak için vücudumuzun ürettiği, doğal bir kaynaktır.

Naturents Sağlık Kaynakları Keratin

Türk asıllı İsrailli İsrael Hanukoğlu ve Amerikalı Elaine Fuchs tarafından 1982 ve 1983 yıllarında ilk dizilimi ortaya çıkarılan keratinin, ilerleyen yıllarda tip I ve tip II dizilimleri de yapılmış; bu gelişmeyle saç, tırnak ve cilt bakımı için yeni bir çığır açılmıştır.

2013’te yapılan bilimsel araştırmalarda keratinin saç güçlendirme konusunda gerçek bir etken olduğu ortaya koyulmuştur.

Günümüzde sağlık ve kozmetik sektörleri keratini kuş tüylerinden, boynuzlardan ve çeşitlik hayvanların yünlerinden elde etmektedir.

Naturents Ar-Ge ekibi, saç dökülmesinin en önemli nedenlerinden biri olan kuru ve yıpranmış saçların yeniden güçlenmesi için geliştirilen Naturents Dökülme Karşıtı Saç Şampuanı’nın özel formülünde bu proteinden de yararlanandı.

Fas’tan Gelen Mucize Argan Yağı

Fas’ta yaşayan Berberilerin yüzyıllardır saç ve cilt bakımlarında kullandıkları argan ağacının çekirdeklerinden elde edilen argan yağı, son yıllarda özellikle saç bakımındaki etkili gücüyle hem bilim insanlarının hem de kullanıcıların gözdesi haline gelmiştir.

Argan yağı; içerdiği yoğun E vitamini ve Omega-6’nın yanı sıra linoleic asit miktarıyla da saç ve saç derisine nemli bir yumuşaklık, güç, hacim ve parlaklık sağlar.

Naturents Sağlık Kaynakları Argan Yağı

Hücre yenileyici özelliğiyle yara izlerinin tedavisinde de kullanılan argan yağı; son dönemlerde gastronomlar tarafından da keşfedilmiş, çeşitli fine-dining tariflerinde kullanılmaya başlanmıştır.

Saç dökülmesine neden olan iç ve dış etkenlerin ortadan kaldırılmasında önemli bir güce sahip olan argan yağı, Naturents Ar-Ge ekibi tarafından saç dökülme karşıtı şampuan için geliştirilen özel formülde yerini almıştır.

Naturents Ar-Ge ekibi, yaptığı klinik araştırmalarda keratin ve argan yağının da içinde bulunduğu özel formüllü dökülme karşıtı şampuanın, kısa vadede verdiği sonucun düzenli kullanımda kalıcı olduğunu ortaya koydu.