SAĞLIK

Ağrılardan Kurtulmanın Doğal Bir Yolu Var!

Ağrılardan Kurtulmanın Doğal Bir Yolu Var!
Lavanta ve papatyanın iyileştirici gücünü teninizde hissederken bedeninize ve ruhunuza rahatsızlık veren ağrılardan da kurtulmak elinizde. 

Naturents Papatya+Lavanta Masaj Kremi, sebebi ne olursa olsun bölgesel tüm ağrılarınızı yok etmek ve size hafiflemiş bir beden sunmak için tamamen doğal özlerle özel olarak formüle edildi.  

Ağrılardan kurtulmanın doğal yolu lavanta masaj kremi

Peki, Naturents Papatya+Lavanta Masaj Kremi ağrıları nasıl yok ediyor? 

Papatya bitkisinin antienflamatuar ve antispazmodik özelliği ağrı tedavilerinde oldukça etkilidir. Kas spazmları için eski çağlardan beri kullanılmaktadır. Ayrıca kadınlarda adet ağrılarının azaltılmasında; sinüzit, migren gibi şiddetli ağrılara, kasların gevşetilmesi, bel ve sırt ağrılarının hafifletilmesi, romatizmal ağrılarda da papatya oldukça etkilidir. 

Yine eski çağlardan beri ağrı kesici ve rahatlatıcı etkisiyle sıkça kullanılan bir başka bitki lavanta; antibakteriyel, antienflamatuar ve antioksidan etkilere sahiptir. Kas ağrılarını dindirir, migren için çok güçlü bir savaşçıdır. Araştırmalar lavantanın operasyon sonrası ağrıların azaltılmasında doğal bir ağrı kesici olduğunu göstermiştir. Lavanta ile düzenli masaj kas ağrıları, romatizma, burkulmalar, sırt ve bel ağrısı gibi çeşitli ağrılar için faydalıdır. 

Bu iki mucizevi bitkinin iyileştirici güçleri Naturents Papatya+Lavanta Masaj Kremi’nde; parafin, paraben ve parfüm içermeyen özel bir formülle birleşti. Vücudunuzun ağrılı bölgelerine Naturents Papatya+Lavanta Masaj Kremi uygulayarak hem ağrılarınızı dindirecek hem de cildinizde mükemmel bir tazelik ve ferahlık hissedeceksiniz.