Naturents Gizlilik Taahhüdü ve Güvenlik Politikası

Naturents.com, müşterilerine hizmet sunabilmek ve ürün sevk edebilmek amacıyla isim, telefon, adres, e-posta gibi iletişim bilgilerine (“Kişisel Veriler”)  ihtiyaç duyar. Bu bilgiler yalnızca Naturents Kozmetik ve Sağlık AŞ (“Firma”) bünyesinde kullanılmakta ve işbu politikada açıkça belirtilen amaç ve kişiler haricinde üçüncü şahıslarla asla paylaşılmamaktadır.

Kişisel verileriniz, firmamız ve/veya çalıştığımız markalar tarafından analiz edilerek vermiş olduğunuz açık rıza kapsamında size özel reklam, kampanya ve diğer faydaların sunulması, izin tercihleriniz doğrultusunda ticari elektronik ileti gönderilebilmesi, posta iletilmesi, anket ve tele satış uygulamaları, bir takım kullanım verilerinizin raporlanması ve değerlendirilmesi , istatistiki analizler yapılması, Firmamızın ve Firmamızla iş ilişkisi içerisinde olan kişilerin hukuki ve ticari güvenliğinin temini, ticari, ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması ile Firmamızın insan kaynakları politikalarının yürütülmesinin temini amaçlarıyla üye işyerlerimize, iş ortaklarımıza, çalıştığımız markalara, hissedarlarımıza, kanunen yetkili kamu kurumu ve özel kişilere, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun ’ (“KVKK”) 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları çerçevesinde aktarılabilecektir. Kişisel verileriniz KVKK uyarınca gerekli güvenlik önlemlerinin alınması ile yukarıda bahsedilen amaçların gerçekleştirilmesi için yurt içinde tutulabileceği gibi yurt dışına da aktarılabilecektir.

Kişisel verileriniz, yürürlükteki mevzuata uygun şekilde; Firmamız, ortaklarımız, grup şirketlerimiz, iştiraklerimiz, şube ve irtibat bürolarımız, iş birliği yaptığımız ya da sözleşme ilişkisi bulunan çözüm ortaklarımız, markalarımız gibi kanallar aracılığıyla sözlü, yazılı ya da elektronik ortamda toplanabilir, bilgileriniz bu 3. şahıs firmalarca da mevzuata, işbu politikada belirtilen işlenme amacına ve açık rızanızın kapsamına aykırı olmamak şartıyla işlenebilir.

 

Bu konuda onay vermemeniz veya vermiş olduğunuz onayı geri almak istemeniz durumunda bunu bize contact@naturents.com eposta adresi üzerinden her zaman bildirebilir, hangi verilerinizin işlendiği veya üçüncü kişiler ile paylaşılıp paylaşılmadığını öğrenebilirsiniz. ; Talebimize istinaden biz de bilgilerinizi gerektiği şekilde erişime kapalı tutarız. Ancak bunu kabul etmemeniz bazı durumlarda hizmetlerimizde işlevlerin kısıtlanmasına yol açabilir.

 

Kredi Kartı Güvenliği

Müşterilerimizin kredi kartı ile yaptığı işlemler, SSL sertifikasına sahip sitemizde, son derece güvenli olarak gerçekleşir ve hiçbir kart bilgisi sunucularımızda kaydedilmez.

Alışveriş sırasında kullanılan kredi kartı ile ilgili bilgiler alışveriş sitelerimizden bağımsız olarak 128 bit SSL (Secure Sockets Layer) protokolü ile şifrelenip sorgulanmak üzere ilgili bankaya ulaştırılır. Kartın kullanılabilirliği onaylandığı takdirde alışverişe devam edilir. Kartla ilgili hiçbir bilgi tarafımızdan görüntülenemediği ve kaydedilmediğinden, üçüncü şahısların herhangi bir koşulda bu bilgileri ele geçirmesi engellenmiş olur.


Çevrim içi olarak kredi kartı ile verilen siparişlerin ödeme/fatura/teslimat adresi bilgilerinin güvenilirliği Firmamız tarafından kredi kartları dolandırıcılığına karşı denetlenmektedir. Bu yüzden, alışveriş sitelerimizden ilk defa sipariş veren müşterilerimizin siparişlerinin tedarik ve teslimat aşamasına gelebilmesi için öncelikle finansal ve adres/telefon bilgilerinin doğruluğunun onaylanması gereklidir. Bu bilgilerin kontrolü için gerekirse kredi kartı sahibi müşteri ile veya ilgili banka ile irtibata geçilmektedir.


Üye olurken verdiğiniz tüm bilgilere sadece siz ulaşabilir ve değiştirebilirsiniz. Üye giriş bilgilerinizi güvenli koruduğunuz takdirde başkalarının sizinle ilgili bilgilere ulaşması ve bunları değiştirmesi mümkün değildir. Bu amaçla, üyelik işlemleri sırasında 128 bit SSL güvenlik alanı içinde hareket edilir.

Üçüncü Taraf Web Siteleri ve Uygulamalar


Mağazamız, web sitesi dâhilinde başka sitelere link verebilir. Firmamız, bu linkler vasıtasıyla erişilen sitelerin gizlilik uygulamaları ve içeriklerine yönelik herhangi bir sorumluluk taşımamaktadır.

 

Firmamıza ait sitede yayınlanan reklamlar, reklamcılık yapan iş ortaklarımız aracılığı ile kullanıcılarımıza dağıtılır. İşbu sözleşmedeki "Gizlilik Taahhüdü ve Güvenlik Politikası", sadece www.naturents.com web sitemizin kullanımına ilişkindir, üçüncü taraf web sitelerini kapsamaz.

İstisnai Haller

Aşağıda belirtilen sınırlı hallerde Firmamız, işbu "Gizlilik Taahhüdü ve Güvenlik Politikası" hükümleri dışında kullanıcılara ait bilgileri üçüncü kişilere açıklayabilir. Bu durumlar sınırlı sayıda olmak üzere;

  1. Kanun, Kanun Hükmünde Kararname, Yönetmelik vb. yetkili hukuki otorite tarafından çıkarılan ve yürürlükte olan hukuk kurallarının getirdiği zorunluluklara uymak;
  2. Mağazamızın kullanıcılarla akdettiği “Üyelik Sözleşmesi”nin ve diğer sözleşmelerin gereklerini yerine getirmek ve bunları uygulamaya koymak;
  3. Yetkili idari ve adli otorite tarafından usulüne göre yürütülen bir araştırma veya soruşturmanın yürütümü amacıyla kullanıcılarla ilgili bilgi talep edilmesi;
  4. Kullanıcıların hakları veya güvenliklerini korumak için bilgi vermenin gerekli olduğu hallerdir.


E-Posta Güvenliği

E-postalarda yer alan bilgiler üçüncü şahıslar tarafından görülebileceği için www.naturents.com’a ya da müşteri hizmetlerimize herhangi bir siparişinizle ilgili göndereceğiniz e-postalarda, asla kredi kartı numaranızı veya şifrelerinizi yazmayınız.

Firmamız, e-postalarınızdan aktarılan bilgilerin güvenliğini hiçbir koşulda garanti edemez ve bu konuda herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Tarayıcı Çerezleri

Firmamız, www.naturents.com web sitemizi ziyaret eden kullanıcılar ve kullanıcıların web sitesini kullanımı hakkındaki bilgileri, teknik bir iletişim dosyası olan çerez (cookie) kullanarak elde edebilir.

Bahsi geçen teknik iletişim dosyaları, ana bellekte saklanmak üzere bir internet sitesinin kullanıcının tarayıcısına gönderdiği küçük metin dosyalarıdır. Teknik iletişim dosyası site hakkında durum ve tercihleri saklayarak internetin kullanımını kolaylaştırır.

Teknik iletişim dosyası, siteyi kaç kişinin ziyaret ettiğini, bir kişinin siteyi hangi amaçla, kaç kez ziyaret ettiğini ve sitede ne kadar kaldıkları hakkında istatistiksel bilgileri elde etmeye ve kullanıcılar için özel tasarlanmış kullanıcı sayfalarından dinamik olarak reklam ve içerik üretilmesine yardımcı olur.

Teknik iletişim dosyası, ana bellekten veya e-postanızdan veri veya başkaca herhangi bir kişisel bilgi almak için tasarlanmamıştır. Tarayıcıların pek çoğu başta teknik iletişim dosyasını kabul eder biçimde tasarlanmıştır; ancak kullanıcılar dilerse teknik iletişim dosyasının gelmemesi veya teknik iletişim dosyasının gönderildiğinde uyarı verilmesini sağlayacak biçimde ayarlarını değiştirebilirler.


Firmamız, işbu "Gizlilik Taahhüdü ve Güvenlik Politikası" hükümlerini dilediği zaman sitede yayınlamak veya kullanıcılara elektronik posta göndermek veya sitesinde yayınlamak suretiyle değiştirebilir. "Gizlilik Taahhüdü ve Güvenlik Politikası" hükümleri değiştiği takdirde, yayınlandığı tarihte yürürlük kazanır.


İşbu "Gizlilik Taahhüdü ve Güvenlik Politikası" ile ilgili her türlü soru ve önerileriniz için contact@naturents.com adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Firmamıza, aşağıdaki iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz.

Firma Unvanı: NATURENTS KOZMETİK VE SAĞLIK AŞ
Adres: Büyükdere Caddesi No: 199/6, Levent 199, İstanbul 34330, Türkiye
E-posta: contact@naturents.com
Tel: +90 541 265 44 01

 

 

×